středa 10. září 2014

Předměty 1. ročníku

Co mě i spousty dalších už od příštího týdne čeká a nemine? Jedná se o tohle kvinteto povinných předmětů (řazeno abecedně):

Anatomie
Biologie a genetika                      
Lékařská biofyzika                                
Lékařská chemie                                
Preklinické zubní lékařství 1

Ve 2. semestru se přidá:
Histologie a embryologie 1
Preventivní zubní lékařství a kariologie 1
První pomoc
+ o prázdninách Prázninová praxe zubní lékařství 1
a zároveň se rozloučíme s jednosemestrální Lékařskou biofyzikou a Lékařskou chemií (snad teda :D).


Takový první menší "křest ohněm" přišel 4.9. ve 13:00, kdy se zapisovaly jednotlivé rozvrhy (díky bohu, že celé rozvrhy a ne jednotlivé předměty samostatně :D). A co když můj vyvolený rozvrh chce spousty dalších lidí? Nebo nechce? Co dělat? Buď do toho prostě půjdete a nebo raději rovnou zvolíte jinou, tu méně přijatelnou variantu pro "větší" klid duše, po které pravděpodobně touží menší počet lidí :). Jde totiž o sekundy :D. Co je lepší, nechám na každém. Ale rozhodně se zbytečně nestresujte, asi to nestojí za to, je to jen rozvrh ;).


4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. V pondělí 15.9., vy až tak za 2 týdny po nás že jo? :)

      Vymazat
  2. Ano, my až 29.9. Tyjo, tak to už máš za pár.. To já budu za dva týdny touto dobou už nervózní :D Určitě piš (i jakkoli krátké články) o tom, jaké jsou první dny na fakultě. Držím palce a ať je přistání z prázdninové pohody do vysokoškolské reality co nejpříjemnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesmíš být nervózní už z takové drobnosti, co potom ten stres před nějakou zkouškou? :D Jinak díky a tobě přeji totéž blonďatá kolegyně z Prahy :)!

      Vymazat